Snötörel!

Jag är så glad för mina snötörel!

DSC_5490 DSC_5491

Jag sådde dem redan i februari, men hade inget större hopp om att de ens skulle gro. Grodde gjorde de! Snabbt dessutom, men de var väldigt rangliga och taniga. Jag nöp toppskotten direkt för att få dem buskigare och det blev de så småningom med mycket tålamod och gödning.
Jag är faktiskt riktigt stolt över slutresultatet!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s