Yes!

Jag lyckades övertala mannen min att oregelbunden skiffer är det enda som passar runt vår pool. Idag ska vi får veta vad hela kalaset kommer att kosta. Frågan är om jag törs kika på prislappen. Runt 100 kvadratmeter x ……
Hmmmmmmmmmm!

Visst är det snyggt! Det bästa är ändå att det är en natursten. Jag smider nu nya planer att alla våra stensatta utemiljöer ska bytas ut till skiffer. Psssst! Skvallra inte för mannen min! Han vet inte om det ännu! Ett steg i taget, så han inte slår bakut 😉

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s