En explosion av färg!

För rabatterna vid poolområdet tänkte jag mig först en sparsmakad färgskala. Jag tänkte hav och strand, mycket gräs, men någonstans på vägen ändrade jag mig. Nu tänker jag medelhav, en explosion av alla färger samtidigt. Än så länge är jag inte riktigt där, men jag gör som jag brukar, ändrar och ändrar igen tills jag blir nöjd.

DSC_6889 DSC_6890

Rabatten mot muren är jag jag ganska nöjd med, än så länge. Man vet aldrig när det har växt till sig ordentligt. Något kanske tar för stor plats eller något blir helt undanskymt. det är ju det som är så spännande med trädgård. Jag kan planera hur bra som helst, men slutresultatet bestämmer växter/väder och vind över.

DSC_6891

 Tänk att jag har glömt hur snyggt den rödaste röda och vitt är tillsammans.

DSC_6892 DSC_6893

Jag har flyttat hit sittgruppen, som vi brukar ha på framsidan, så länge tills det befintliga möblemanget är på plats. Vid varje blivande stolpe har jag ställt Afrikas blå lilja. Det blev riktigt bra tycker jag. De röda dynorna hjälper till med explosionen.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar