Knäpp eller knäpp?!

Ja, ibland börjar man undra över hur det står till i hjärnkontoret.

DSC_6981 DSC_6982

I övermorgon är det visning och vad gör jag då? Jag gör inte den där sista putsningen som alltid behövs dagarna innan utan jag sätter igång projektet med att göra  i ordning gången till bron. Absolut inte nödvändigt före visningen kan man tycka, men jag har ett försvar. Jag behövde jorden. Gräset grävdes bort och sedan använde jag jorden till……

DSC_6983 DSC_6985

…..att fylla på den nya rabatten vid poolen. Den hade hamnat för lågt i förhållande till plattorna och så ville jag inte ha det till visningen. Därav dårskapet 😉

DSC_6987

Jord behövdes även till den nya rabatten vid duschen. Koreagranen är ersatt med  Salix”Palmowa”.  Vid dess fötter har jag planterat spansk berglejongap, röda liljor och en buxbom. Buxbomen är inte ny, utan som för det mesta, flyttad från en annan rabatt till denna.

DSC_6989 DSC_6990

Salix “Palmowa”, kan den ha ett mer passande namn? Det var kärlek vid första ögonkastet. De ljusa bladen mot de mörkröda grenarna. På håll liknar de palmblad.

DSC_6991

Gången då? Jodå, det blev en sen kväll. Plast och grus är på!
Vi får se om jag hinner får dit stenen också i morgon. Först måste jag putsa. Troligtvis blir det en sen kväll till.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar