Finputsning!

Igår var det en rejäl finputsning hela dagen och en bra bit in på natten. Jag är alltid optimist och tror att det tar inte så lång tid, men det gjorde det minsann, trots att det var ganska bra ordning från början. Då inser jag att jag har en hel del rabatter och bråte. Det som är så bra med trädgårdsvisning, förutom att man träffar en massa trevligt folk förstås, är att saker och ting blir gjorda som man har tänkt länge.

 DSC_6992

Spaljéerna på pumphuset har blivit uppsatta. Två röda clematiser, “Rebecca”, blev det på var sida.

DSC_6995

Spaljén till blåregnet blev också uppsatt.
Otroligt men sant att den behöver en spaljé. Den har stått och stampat i flera år, utan att något har hänt, men nu så är den på gång.

 DSC_6997 DSC_6999

Insektshotellet kom också på plats.
Från början hade jag velat ha det i kryddträdgården, men efter att ha läst på fick jag ändra mig.Insekterna tycker tydligen bäst om när morgonsolen värmer dem, så ett österläge var att föredra. Den nya platsen blev riktigt bra tycker jag. Många gånger är det ju faktiskt så att en fundering till oftast blir bäst.

TACK ALLA NI SOM HAR KOMMIT IDAG OCH FÖRGYLLT ANDERS OCH MIN  ÖPPEN TRÄDGÅRDSDAG OCH VARMT VÄLKOMNA TILLBAKA 🙂

ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar