Vattenfallet!

Ett projekt som har väntat i fem år på att bli åtgärdat är det lilla vattenfallet vid stora dammen. Fem år framåt känns som en evighet. Fem år bakåt känns som, i detta fallet, max två år. Tiden är konstant, men upplevs väldigt olika. Kan det verkligen vara fem år sedan vi gjöt dammsystemet?

dsc_7706

Vattenfallet har funnits i många år. Under stenarna har jag en dammduk. När dammen gjöts var jag tvungen att lyfta i duken, för att få in betong under det, vilket gjorde att det sprack på mitten. Varje år har jag tänkt göra  i ordning det, men hitintills har inget hänt. Men nu…
Nu är jag fylld av inspiration 🙂

dsc_7707 dsc_7701

Egentligen är det bra att det inte blev åtgärdat förut. Nu kommer jag att göra i ordning mer runt omkring också. Ska bli jätteroligt!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar