Alunrot!

Alunrot är en av mina absoluta favoriter. De finns numera i många färger. Det bästa med dem, enligt mig, är bladen. Bladen är alltid dekorativa och den trivs i alla lägen, från sol till skugga. Amazing!

dsc_7197 dsc_7198

Längst till vänster är “Rave On”. Den är en av de bästa tycker jag. Marmoralunroten står och stampar och växer inget nämnvärt från år till år. Det är dags för en annan växtplats tänker jag. Jag gör ofta så. Står en växt och stampar i flera år så är det bästa att testa den på en annan plats innan man ger sig.

dsc_7203 dsc_7204

Två frösådda. Till vänster “Chocolate” och till höger “Angelica”.
Tåliga med fantastiska blad.

dsc_7200dsc_7202

“Amber Waves” har jag haft i många år och den är alltid lika fantastisk. Till höger är en nyinköp, “Circus”.  Jag hoppas mycket på den.

dsc_7193

Men favoriten framför alla är den allra första som kom ut på markanden. “Palace Purple”. Den sviker aldrig och är jättetålig. Vågen för den!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar