Vattenfall 6!

Sakta men långsamt går arbetet med vattenfallet framåt. En timme hit och en timme dit.

dsc_7791 dsc_7792

Cementen blandar jag med en visp. Enkelt och smidigt.

 dsc_7793

Längst under har jag en markduk för att skydda dammduken från vassa småstenar. Det får absolut inte gå hål i den. Cementen lägger jag direkt på dammduken och även lite på föregående sten och sedan bygger jag uppåt. Det har gått åt mycket fyll, så det är tur att jag har haft mycket sten och sand över sen stenpartiet.Vattenpasset har jag för att se att det är någorlunda i vattring. Ögat luras ibland.

dsc_7789

Baksidan blir högre och högre, eftersom stenarna hela tiden bygger. Nu ser den ut som en stor klump med stenar.

dsc_7787

Framsidan börjar likna något 🙂

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar