Kvinnans list övergår mannens förstånd!

Ja ibland undrar man själv över hur man lyckas?!
Att under ett dygn gå från ett tvärsäkert nej, till ett javisst.

dsc_7838

För ett par veckor bloggade jag om vår skamfläck i trädgården, gärdesgården, men eftersom vårt stora projekt med poolen ännu inte är färdigt, kändes det åtgärdandet långt borta. Jag kunde dessvärre inte släppa tanken. När jag väl insett hur hemsk den är kunde jag inte släppa tanken på att man faktiskt kan göra en paus i ett projekt för att påbörja och avsluta ett annat (Ja! Jag vet! Typiskt mig!) och igår släppte jag den bomben och det blev som jag berättade ett NEJ.

dsc_7888 dsc_7889

Bort med alla stolpar, slanor och grässvål. Hundarna är förstås med på alla projekt.

dsc_7890

Det är tur att vi är stenrika och…..

dsc_7891 dsc_7892

…. har resurser. Planen är att variera med liggande och stående stenar.
Ingen homogen stengärdesgård.

dsc_7893

Ännu fler resurser för att kunna sätta stenen i upprätt läge.

dsc_7898 dsc_7899

En bra start!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar