Kli i fingrarna!

Nu har det förflutit drygt en månad utan något trädgårdsarbete och jag måste erkänna att det kliar i fingrarna. Det kliar onormalt mycket, vilket säkert beror på att jag inte kände mig redo för att ta vintervila. Snön och tjälen kom för tidigt. Det var alldeles för mycket som jag ville ha gjort dessförinnan. Desto bättre känns det efter denna helg när jag ändå har kunnat vara ute en stund och grejat.

dsc_7965

Tanken är att jag ska göra om hela mitt woodland. Ta bort stockarna som kant och istället använda sten. De flesta växter ska också grävas upp och flyttas på, en hel del sten ska även in i rabatterna.

dsc_7966

Det var helt underbart att kunna påbörja det arbetet lite grann. Få lite skit under naglarna igen, bära och kånka.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar