Mitt underbara rum!

Jag älskar verkligen mitt uterum. Just nu ser det ut som skam, eftersom frösådden har dragit igång, likaså omplanteringen av alla växter som övervintras där. Varje år tänker jag att det inte går att få ordning på det igen, men som genom mirakel har undret skett, år efter år, så det är ju inte omöjligt att det sker i år igen.

dsc_7980

Som sagt kaos.
I år ska olivträdet få lite extra omsorg med medelhavsjord. Förhoppningsvis gör det susen. Det har vuxit väldigt dåligt de senaste åren.

Fuchsiorna klipper jag ner ganska hårt och tar bort alla blad, så de får börja om från början helt och hållet. Det beror på att eventuella bladlöss och liknande försvinner när allt bladverk försvinner.

dsc_7986

Lite mer ordning blir det emellanåt.

Ha det bäst!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar