Otroligt men sant!

En av kommentarerna för några veckor sen var från en man som arbetar på Granngården. Han undrade om jag var intresserad av ett samarbete. Jag trodde det var ett skämt, för vem kan vilja sponsra min lilla blogg, men jag skickade ett mail och frågade vad det var för ett samarbete. Han undrade om jag skulle kunna tänka mig att skriva om några av deras produkter i ett inlägg och det ville jag förstås. Jätteroligt att bli tillfrågad!

Bildresultat för granngården

Jag fick skriva ett förslag, som han sedan godkände och la in länkar i, så nästa inlägg är alltså sponsrat 🙂

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s