Nya detaljer!

Jag är alltid på jakt efter fler detaljer till trädgården som kan förmedla den känslan som jag är ute efter. Vilken/vilka känslor det är kan jag inte förmedla med ord. Jag bara känner när det blir rätt. En del saker jag köper/hittar vet jag direkt var jag vill ha. andra får stå till sig, ibland i flera år.

Jul är en bra högtid, inte bara för att den är så mysig, utan också för det är då jag kan hitta röda saker. Det känns som om den färgen enbart är “tillåten” vid jul, andra tider på året är den svår att hitta i butikerna. I min trädgård är den tillåten året runt.

DSC_8074

Blått har jag på ett ställe i trädgården och det är i min krydd- och medicinalträdgård.

Under flera år har jag känt att jag vill ha något på min stubbe i woodlandet, men inte lyckats hitta något som känns bra, men härom veckan, så sa det bara smash i huvudet. Det är klart jag ska ha en Buddhastaty här. På plats känns den bara helt rätt.
Den rätta känslan infinner sig.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar