Tack!

Ett stort TACK till er alla som kom och förgyllde Anders och min dag idag.
En sådan här dag ger mig så mycket glädje och lust till att fortsätta att trädgårdrera. Vissa av er ser detaljer som jag inte ser eller har glömt. Andra ser siktlinjer som jag inte hade en aning om att jag hade. Så tack snälla för ni tog er tid att åka till Broddarp idag.

DSC_6922

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s