Fy bubblan…

……..vad jag tycker det är tråkigt att klippa häckar, buskar och träd, men samtidigt vill jag inte att att de ska ränna iväg på höjden och spreta åt alla håll, så då har jag inget val.  Det bästa med det är ändå att man får belöningen direkt, eftersom det alltid blir till det bättre. Det är ju inte alltid det blir så med trädgårdsarbete.

Naverlönnen är friserad. Det jobbiga med att klippa brukar vara att samla upp allt klipp, men det har jag förenklat genom att jag lägger lakan under. Sedan är det bara att samla ihop lakanen och köra iväg dem med allt bös inuti.

Smällspirean

Den uppstammade benveden.

Den uppstammade smällspirean “Diablo”, djävulsbusken.

Avenbokhäcken.

Ginnalalönnen

Idegranen
Visst är det värt allt arbete!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar