Nästan en allé!

Utmed hela stenmuren har jag planterat sex stycken träd. Från början hade jag tänkt att alla skulle vara olika, (Jag älskar verkligen träd och vill ha så många som bara är möjligt.) men efter rådslag med Lena Andersson insåg jag att det skulle bli rörigt. Istället blev det en enhetlig plantering med Ullungrönn ”Legend”. Det är en ny Ullungrönn som är E-märkt. Föregångaren heter ”Dodong”. På plantskolan sa man att Dodongen växter så snabbt att rotsystemet har svårt att hänga med, vilket kan betyda att den så småningom blåser omkull och det vill jag förstås inte.
Det ska bli väldigt spännande att följa deras utveckling.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s