Hängalmen!

Jag har funderat länge på hur jag vill ha det vid hängalmen, nu har jag äntligen bestämt mig. Mot vägen och på sidorna ska grenarna få växa fritt ända ner till marken. På framsidan där bänken finns ska jag klippa upp grenarna så att man kan sitta där med skydd i ryggen och fri sikt framåt, mot uteplatsen och bäcken.

IMG_20170801_185826315

På baksidan har jag planterat tre olika hostor med olika färgsättningar. Som undervegetation ska jag plantera ormöga.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s