Stenpartiet 2!

Kanten är färdig och jag är väldigt nöjd med resultatet. Stenpartiet kommer fram på ett helt annat sätt när det blev inramat och jag är glad över att jag valde bort plåtarna som kant och valde gatstenen istället. Gatstenen kompletterar  och förstärker de andra stenarna.

Plåtarna hamnade istället här vid den nya rabatten och runt soluret. Här här jag inte haft något ordentligt avslut innan utan kantskurit gräsmattan med jämna mellanrum. Ett väldigt tidsödande och tråkigt arbete, så nu är jag väldigt nöjd även här. Inte illa!

Ha det bäst!

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s