Vår bästa tid är nu!

Jag bara älskar den här tiden, när våren kickstartar lite försiktigt och små färgklickar börjar sticka upp här och var bland vissna blad och grenar. Lungörten som finns i olika färger och älskas av bina som vaknat upp efter en lång vinter och trängtar efter nektar. Just den vita passar väldigt bra tillsammans med den vita barken på himalyabjörken. För att inte tala om blåsippans blå skirhet bland de vackra gröna bladen. Den stora nunneörten har lökar som sprider sig vådligt och lätt blir ett ogräs, men den vissnar tidigt och försvinner nästan lika fort som den kom, så den är inte svår att förlåta. Har man ett woodland som jag eller en lite förvildad trädgård passar den ypperligt där.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar