Jobbarväxthus !

Nere vid ladugården har jag mitt lilla växthus. Tanken var att det bara skulle stå där provisoriskt när det nya byggdes, men jag insåg ganska snabbt att det skulle bli alldeles för stort att driva upp plantor i och svårt att hålla frostfritt på våren, så därför fick det stå kvar, men det är verkligen i stort behov av ny kanalplast. Här inne sitter jag och skolar om alla plantor jag sått upp. I det stora kärlet blandar jag egen jord, som jag använder till de plantor jag gräver upp och delar på. Brödgallret är väldigt användbar till att riva komockor på. Fungerar precis som att rivjärn.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s