Grindar!

Förr om åren har jag klagat över vår hund Lady som alltid åt upp våra morötter. Ibland tog hon dem när de bara var smala sytrådar, men hade jag vetat vilken marodör som skulle komma efter henne hade jag inte klagat så mycket. Nu får vi betala mångfaldigt för våra synder med Engla. Engla nöjer sig inte med morötter utan hon tar rubbet, sparris, rödbetor, majrovor, morötter osv. Inte alls roligt när man blir snuvad på allt jobb och tid man lägger ner och verkligen sett fram emot att äta härodlat.

I år ska vi snuva Engla på allt det goda genom att stänga ute henne med hjälp av grindar. Jag tror att de även kan bli en fin dekoration och en ännu tydligare markering av att man går in i ett nytt rum. Det blir inte bara en ändring av markunderlaget och en portal.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar