Första!

Jag älskar verkligen att ändra och plantera om. Årets första är gjord och jag blev riktigt nöjd. Den här lilla biten var  oanvänd, eftersom det jag planterat inte velat ta sig ordentligt eller blivit bortgrävd av fyrbenta kreatur. Här regerar alltså hundarna, eftersom bambun ger skugga under soliga dagar och de gräver gärna lite varje gång innan de lägger sig till ro, eftersom jorden undertill är svalare än den översta.
Vad gör jag då? Kör bort hundarna eller gillar läget?

Eftersom hundarna också bor i Broddarp och ska trivas, måste även de ha platser som passar dem, alltså gillar  jag läget. I alla fall här 😉 För att tillfredsställa allas önskningar lägger jag stenar vid växterna, så de inte gräver just där, men de kan fortfarande komma in där och nyttja bambus välbehövliga skugga varma dagar.

Jag har enbart planterat miniatyrhostor här med en låg marktäckare, som jag trodde var en pudra, men det visade det sig att det var det inte alls, så den måste jag luska ut namnet på.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar