Grindar 2!

Jag trodde aldrig jag skulle kunna säga att jag är glad över att ha en hund som äter upp alla grönsaker, men idag gör jag det.

Det är tack vare Engla som jag har fått ytterligare en dekoration i trädgården. Jag trodde aldrig att det skulle bli så bra som det blev. Grinden förstärker verkligen portalen och känslan av att gå in i ett nytt rum. Frågan är om grind nummer två också kommer att ge ytterligare en dimension. ”Den som väntar på något gott ……
Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s