Före och efter!

I höstas påbörjade jag restaureringen av denna rabatt, eftersom stockarna i framkanten började ruttna och att jag ville göra rabatten lite bredare, men arbetet avstannade eftersom knäet bråkade för mycket med mig.

På senvåren avslutades arbetet och som den stenälskare jag är, var valet av kantsten inte svår och som vanligt använder jag ensilageplast där jag vill ha ogräsfritt underifrån. Ogräs från ovan kan man aldrig ”fre” sig ifrån. Att ha  oregelbunden sten som avgränsning mot gräsmattan är inget bra val, har jag lärt mig, så därför valde jag att ha en metallkant och därinnanför flis för att passa ihop med befintligt material.

Stengången intill spaljén synliggjordes. Den tillkom en gång för att locka barnen till lek. Kanske kan den även locka in vuxna på lite hemliga äventyr?

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s