Long time no see!

I år är när åskan har lyst med sin frånvaro är åskan välsignad med sitt regn, men samtidigt förbannar man den eftersom den även ställer till med förödelse. I Broddarp har den drabbat oss i form av förstörda modem vid två tillfällen, så därför har det inte blivit mycket bloggande och internetanvändning, men vi ska inte klaga för det är många andra som har blivit ordentligt drabbade.
Tyvärr har jag inte gjort så mycket i trädgården som jag hade tänkt. Tiden i trädgården har jag mest använt till underhållning av det som redan finns, trots att jag har så mycket på gång i huvudet. Jag får skylla på värmen, men samtidigt vet jag att ibland måste man vila från trädgårderandet även under  högsäsongen, för att få ny kraft och inspiration.

För länge sen såg jag en väldigt fin bild på en trappa som började nere i trädgården och fortsatte upp till en terrass. Utmed ena kanten stod det likadana krukor med murgrönsviol. Det var väldigt snyggt, så jag har funderat på att göra något liknande på trappan upp till matrummet, men jag har inte riktigt fått till det, förrän nu.

DSC_8945

 I zinkkrukorna har jag planterat två olika sorters klöver. De röda bladen går hand i hande med pelarbokarna. I de stora krukorna är det just murgrönsviol och jätteverbena, men de passar inte riktigt ihop med de övriga, så till nästa år ska jag ha samma undervegetation och troligtvis ricin som den högre växten eller kanske bara småkrukor hela vägen.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar