Paradrabatt!

Den långa rabatten vid muren bredvid poolen är verkligen en paradrabatt från paviljongen sett. Jag är en hopplös tidsoptimist, så givetvis köpte jag en massa växter långt innan poolområdet började ta form, vilket resulterade i att jag fick uppskatta hur högt jag skulle lägga rabatten, vilket så klart gjorde att “lagen om alltings djävulskap” trädde in och den blev alldeles för låg.

Den ligger minst 20 cm för lågt, vilket är lite svårt att få en bra bild på.

Hur som helst i helgen var det dags att ta uti med höjningen på allvar. Fram med vårt “svarta guld” och de gröna säckarna med jord och precis som vanligt går det ju inte att göra det lite enkelt med att höja. Nädå, det måste ju ändras om och flyttas omkring också så klart, men älskar man sin spade så är det bara roligt.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar