Projekt stort!

Det stora projektet på framsidan är nu inledd. Lite läskigt känns det dock, för att slutresultatet är inte helt klart i huvudet, så mycket får gå på känn och då kan det sticka iväg och bli katastrofalt, men den som vågar vinner.

Jag börjar med den delen som är åt höger, sett utifrån vägen, eftersom det är ändå där som jag har en idé, diffus men ändå.

Även underlaget till gångarna har varit oklart in i det sista, men jag är väldigt nöjd med att jag landade i skiffer. Kanterna bygger jag av natursten och torvblock, vilket, enligt mig, blir naturligare. Samtidigt som jag bygger strukturen planterar jag i bäddarna, så det tar sin lilla tid.

Ha det bäst!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s