Bäst!

För mig är hösten den absolut bästa årstiden att anlägga nytt i trädgården. Dels för att luftfuktigheten är så hög att du inte behöver sätta växterna i blöt när du har grävt upp dem och de väntar på sin nya plats och kanske allra mest för att jag kan stöka till hur mycket som helst, eftersom ingen kommer på besök.

DSC_9048

Här syns det att något är i görningen.

DSC_9049

Precis som vanlig lägger jag plast under gångarna. Där rabatten ska vara lägger jag kraftfodersäckar eller tidningar direkt på marken. Jag behöver inte gräva bort grässvålen för den förmultnar under säckarna och blir till näring.

DSC_9052

Nackdelen med att bygga uppåt är att det går åt mycket jord. Numera vågar jag inte hämta jord på återvinningen, eftersom jag är livrädd för att få in mördarsniglar och därför vågar jag inte längre heller beställa hem med lastbil, så nu köper jag jord i påse. Den billigaste de har, eftersom jag gödslar upp den med koskit.

Ha det bäst!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar