Fortsättning följer 2!

Tänk att man fortfarande kan hålla på att gjuta en bit in i november. Det är både skönt och lite skrämmande. Vad händer egentligen med våra årstider?

Från uppfarten har det varit fritt blås in till poolområdet, men det ska det bli stopp på nu. Utmed hela kanten ska det löpa en svart spaljé med liggande ribbor. Från början var det tänkt att det verkligen skulle vara helstopp, men med tidens gång har den tanken reviderats till att man ska kunna komma in på området rakt fram, via en dörr. Dörren kommer att bli ett blickfång och därmed skapas också en siktlinje från uppfarten.
Det var också tänkt att det skulle vara en grind ut till åkern på vänster sida om spaljén, men istället blir den nu till höger, för på andra sidan förlänger vi muren istället, så att baren får mer plats. Förhoppningsvis hinner vi även mura muren och lägga fler plattor, innan vintern slår till på allvar.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar