Slarv!

I min trädgård har jag väldigt många buxbom. Jag verkligen älskar dem för de tillför trädgården vintergrönt och struktur. Nackdelen är att de måste klippas varje år för att hålla formen.

Förra året slarvade jag med klippningen, enbart några blev klippta och det höll jag på att få betala dyrt för, när tung blötsnö lade sig ovanpå och höll på att knäcka dem fullständigt. De som jag hade klippt var det inga problem med, snön lade sig som en fin mössa ovanpå dem. Så inget slarv mer! Istället ordning och reda!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s