Bästa tiden …..

…… är nu, är nu, är nu!

De allra första blommornas ljuvliga tid är redan förgången.  Det känns som om tiden går alldeles för fort och våren rinner bort mellan fingrarna, men då bör man komma ihåg hur fort den gick förra året. Den 31 mars var det fortfarande fullt med snö ute. Jag städade växthuset ändå och kämpade med skottkärran i all snö. Det var inte smidigt ska jag säga, men jag hade fullständig panik. Hur ska jag hinna allt? När våren väl kom så varade den en vecka och sedan var det sommar, så i år njuter jag i fulla muggar.

Jag fick en glädjechock när jag lyfte på frigolitskivan under den nyplanterade rododendron. Min linnea har klarat vintern och den ser stark och livskraftig ut.
Tredje gången gillt!
Kan det kanske bli blommor också?

Ha det bäst!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s