Det är så sant som det är sagt….

……. att man lär av sina misstag

Eftersom jag slarvade i höstas med att klippa mina buxbom bestämde jag mig för att göra det i vår innan allt satte igång på allvar. Min häck tuktade jag ordentligt och lyxade till den med att forma små klot vid ingången. så långt var allt väl, men ……..

…… jag hade glömt bort den starka vårsolen, så min vackra häck var inte längre så vacker. Troligtvis repar den sig, men det kommer att ta sin lilla tid. Jag har nu lärt mig att klippa vintergrönt, buxbom, på våren inte är så smart.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s