Öppen Trädgård, café och musik!

Ni har hört det förut, men jag säger det återigen:
Jag verkligen älskar att bjuda in människor till min trädgård och se på den med andras ögon och det är alltid roligt att träffa gamla och nya bekantskaper, så Öppen Trädgård är en dag som fyller mig med mycket positiv energi, men två gånger vid ungefär samma tidpunkt varje år känns inte tillräckligt när trädgården är så fin även andra veckor än just då.

Så i år kommer vi att ha Öppen Trädgård sista söndagen i maj, juni, juli och augusti, kl. 11.00 – 16.00.
Dubbelt så många gånger och även vid andra tidpunkter. Trädgården i slutet av maj och i slutet av augusti skiljer sig år enormt mycket och det vill jag ni ska ha möjlighet att se och inte nog med det. När vi var i Visby förra året och satt på ett mysigt café på en liten innergård föddes idén om att även testa det i Broddarp i samband med öppen trädgård.

I veckan fick vi besked av kommunen att det får vi , så i Broddarp kommer det att förutom trädgård också att finnas ett litet café med hembakat, som man får inta var man vill i trädgården.

För att förgylla premiären ytterligare har vi bjudit in Ewa Wärn att sjunga och spela. Hon är en självlärd kompositör och låtskrivare med en röst av honung och salt och hennes visor berör med sin värme och närhet.
Läs om henne på
http://www.evawarn.n.nu/

Så riktigt varmt välkomna till Broddarp på Öppen trädgård med musik och café, den 26 maj, kl. 11. 00 – 16.00
.
Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar