Men hualien….

…..vad händer här. Gräver de en grav under uteplatsen i Broddarp? Hur genomtänkt är det? Det kommer ju att stinka värre än apa när de sitter och äter.

Det hela började med att jag ville ha ett speciellt mat bord här ute. Ett bord med marockanskt keramik och det finns förstås inte i en vanlig affär. Istället ber man då sin käre man snällt om han kan bygga ett istället och det trodde han inte skulle vara något problem. Det värsta var att han inte sa vilket år det skulle bli klart. Uteplatsen har gått i väntans tider i många år, för jag vägrade att sätta dit något annat under tiden, för då skulle jag aldrig få se det där bordet. Men helt plötsligt hände det!
Jag fick ett helt underbart vackert bord i frostsäkert marockanskt keramik. Problemet blev nu istället benen. Vi funderade länge och väl innan vi köpte dessa på IKEA, men de blev inte så bra som vi hoppades på. Dels ser de alldeles för klena ut och dels är det för högt. Vad gör man då?

Jo då gräver man en grav.
Skämt åsido! Här ska det bli fem gjutna pelare som håller upp bordet. Förhoppningsvis blir det riktigt bra och vips har vi en hel massa fler platser till på söndag när det är Öppen Trädgård och café.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar