Nu blommor pionerna!

Jag tycker allra bäst om när pionerna är blandade med övriga växter, så hos mig finns de varvade mellan perenner, buskar och träd. De har aldrig någonsin varit så fina som just i år. Jag spekulerar i att det är den varma sommaren förra året, i kombination med att mina blev bevattnade, som har gjort dem så höga och ståtliga.

Jag hoppas att några av dem i alla fall fortfarande blommar på söndag när det är Öppen Trädgård igen.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s