Ett stort TACK…..

…….till er alla som förgyllde vår söndag. Ni var många som hittade hem till mig och min käre man här i Broddarp, för att fika och titta på vår trädgård. Som alltid fylldes vi av en massa positiv energi och värmande ord.

Schersminen blommar fantastiskt just nu och doftar gudomligt när man går förbi den och förbi den går vi ofta eftersom den står i gången till entrén. En mycket medveten placering.
Några enstaka pioner blommar fortfarande och min svarta fläder berikar mig med en massa blommor i år. Normalt sett brukar jag klippa ner den för att den inte ska bli för stor, men i år valde jag att inte göra det och då blir det resultat.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s