Cirkeln!

På framsidan har jag påbörjat del två, trots att del ett fortfarande inte är helt klar. Det finns faktiskt en orsak, trots att det egentligen är typiskt mig. Anledningen var att jag behövde få ner mina sommarblommor i tunnan och tunnan bryter gräsmattecirkeln, så cirkeln behövde göras först. Tunnan har väntat på att användas i många, många år, men jag har inte hittat rätt plats för den, trots att den har funnits i mitt huvud inför varje nytt projekt. Från början var den ett långt rör , som vi sågade i två delar. Del ett ……

…..finns i grusträdgården sedan ungefär tio år tillbaka.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s