Sakta men säkert……

†

……växer min plantering runt cirkeln fram. Även från andra sidan ska det vara en stenkant runt, men den är det inte så bråttom med. Det jag siktar på främst nu är att få ner och flytta om alla mina växter. Men för att komma vidare behöver jag binda ihop denna sida med den andra sidan, eftersom…..

…två av skiffergångarna ska gå vidare genom den stora grusgången och mynna ut på gräsmattecirkeln. Grundtanken med detta var att en eventuell robotgräsklippare skulle kunna ta sig över till den lilla gräsmattan på andra sidan, men frågan är om det är möjligt. Om inte tycker jag i alla fall att det händer något som bryter av den raka gången och gör den lite mer spännande och annorlunda. Fult och bara jobbigt tycker kanske en del, men vilket det blir ligger i betraktarens ögon.
Det är det som är det viktiga i ens egna trädgård, tycker jag, att här gör jag som jag vill oavsett vad andra tycker och tänker. Det är troligtvis också därför som jag tycker bäst om att arbeta ensam i trädgården. Ingen annan stör mina idéer. Vill jag ha ett bollplank, så har jag ju min käre man.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar