Hjälp eller stjälp!

Vår nya underbara familjemedlem, Zaga, använder det mesta som säng eller för att avhjälpa kliet i tänderna, men det går inte att bli arg på en sådan sötnos. De andra fyrbenta ”odjuren” tror att allt man gör är till för dem, men de är också för charmiga för tillrättavisning. Den tvåbenta varelsen däremot, som har letat sig upp från ladugårdsplanen, skrämmer jag så mycket som det går, för hon/de är verkligen inte välkomna i trädgården. Djuren gör ändå att gården och trädgården blir levande. Trots att den är en visningsträdgård ska det synas att här bor en familj, så någon perfektion är jag aldrig ute efter och det är ändå inte möjligt att få med fyrbentningar i familjen.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s