Vackra Bohuslän!

Efter några dagar i Bohuslän förundras jag återigen över hur hur mycket jag älskar den karga naturen där, med alla klippor och förvridna träd, eftersom jag också älskar min prunkande trädgård. Helt olika världar som på något sätt möts i mig. Troligtvis har jag levt där i något av mina tidigare liv 😉 därav samhörigheten.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s