Hur gick detta till?

När jag är och besöker andra trädgårdar får jag rysningar i hela kroppen om de har många krukor med blommor i. Jag tänker på all vattning för hand. Det är något som jag verkligen ogillar. Vad upptäcker jag då när vi ska åka på semester och jag går runt med yngste sonen och visar allt som ska vattnas?
Jag har en massa krukor!!!

97 styck närmare bestämt!
Efter semestern var de 100 styck. Alltså……

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s