Olgas trädgård!

Har ni aldrig varit i Olgas trädgård, utanför Mjölby, så måste ni åka dit. Jag skriver måste för den är så otroligt vacker och händelserik, full av inspiration till den egna trädgård, så man måste ha upplevt den innan man drar sitt sista andetag. Denna gång var min fjärde gång. trots det blev jag helt tagen igen.

Woodlandet är som en John Bauersaga. Det är bara ett troll som kikar fram bakom ett träd som fattas. I woodlandet finns även små, små tjärnar lite överallt.
Var är älvan Tuvstarr?
Hennes rundel av ölandssten sätter igång något i mitt huvud. Något som jag kan göra något av? Mmmm…… Kanske! Har ni sett en portal av ormhassel nån gång? Inte jag heller förrns jag kom till Olga. Alla hennes berg i dagen skulle jag kunna dö för, men så upptäcker jag ….. De är inte äkta! Hon har lurat mig med att lägga en massa småsten huller om buller och klätt dem med betong. Rufflig betong. Häller man sedan filmjölk över dem så kommer mossan snabbt. Simsalabim! Du har berg i dagen! Smålänning som jag är tar jag då inte ett helt filmjölkspaket. Nädå! När jag sköljer ur paketet, för att lägga i återvinningen, häller jag det istället över stenen. Absolut något jag ska härma.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar