Tack!

Vilken dag vi har haft Anders och jag. En alldeles ljuvlig sensommar dag med klarblå himmel och en massa trevliga människor som har varit och besökt oss. Tack snälla alla ni som stannade till och förgyllde vår dag.
Denna gång var den fjärde Öppna Trädgården i år och därmed också säsongens sista. Det kändes nästan lite sorgligt att önska alla välkomna tillbaka nästa år, men först ska vi njuta av sommarens sista dagar och förhoppningsvis en fantastisk höst, innan den långa och mörka vintern. Nästa helg är den sista visningen, sedan tar lugnet och den stora anläggningstiden vid. Nu kliar det verkligen i fingrarna att bara få anlägga och inte bara underhålla det gamla.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s