Kärlek!

Ibland blir det verkligen kärlek vid första ögonkastet.

Den här långa ampeln hängde i ett stort orangeri när jag var på trädgårdsresaoch jag var bara tvungen att köpa den, eftersom den gallskrek: Köp mig! Det är inte ofta jag vet exakt var jag ska ha den, men när jag såg den här installationen, så visste jag direkt att den skulle jag hänga i himalayabjörken. Den var som gjord för den. Skålen som var i den på plantskolan köpte jag inte för jag tyckte inte den var värd över 300 kronor. Istället köpte jag enbart ampeln och skålen hittade jag på en loppis för 30 kronor och det blev inte på något sätt sämre.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s