I sjunde himmelen!

Ibland inträffar händelser som man på för hand inte hade kunnat räkna ut. Jag har under ett flertal år åkt förbi ett hus i Skillingaryd, där det finns flera skapelser av rostiga hästskor i trädgården, men det har aldrig blivit av att jag har stannat för att fråga om det går att beställa från hen, även om jag var väldigt sugen.
Helt plötsligt hände det osannolika när jag var på framsidan och grejade. En okänd man vevade ner rutan och frågade om jag var intresserad av att få någon skulptur av hästskor för att ställa i trädgården. Det var den mannen vars trädgård jag hade åkt förbi under många år och trånat. Han undrade om jag var intresserad av att FÅ någon skulptur av honom. Snacka om jag ville!

Efter ett par veckor återkom han med inte bara en skulptur, utan två. Det hela kändes helt overkligt, så jag frågade återigen om det verkligen var så att jag fick dem och så var det, emot att jag gör reklam för honom och det gör jag förstås så gärna. Gissa vem som var i sjunde himmelen?

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar