Stenrik!

Ni som har varit i min trädgård vet att jag är rik på sten, eftersom jag verkligen älskar stenar. Jämt och ständigt är jag på jakt efter nya. Snacka om att bli överlycklig när jag helt plötsligt från ovan eller rättare sagt från nedan får en underbart vacker sten.

När fibern grävdes in bakom våra bodar kom den upp från innandömet och jag blev tillfrågad om den skulle grävas ner igen. “Kommer aldrig på fråga.”
Just då hade jag ingen aning om var jag kunde få in den i trädgården, utan tanken var att den kunde pryda platsen den redan låg på. Men plötsligt fick jag en uppenbarelse……

När en gammal, risig ölandstok drogs upp var platsen given. Den ska ligga i kanten på den ny/gamla rabatten. Frågan är bara hur jag ska få in den…..

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar