Denna vår….

DSC_0163…..är verkligen inte som alla andra vårar. Den tid på året när allt brukar gå i våldsam fart rullar istället livet på i långsam takt. Det märks väldigt tydligt i trädgården. Mer än halva trädgården ser ut så här. Den här tiden på året brukar den riktigt stora genomgången vara klar. Den ena skottkärran efter den andra ska ha rullat ut med förra årets prakt, men i år lyser det med sin frånvaro och något annat kan det inte vara med nästan fyra veckors sjukdom. Jag känner mig inte stressad, för som sagt i år är inte som alla andra år. Bussbesöket den 25 maj är inställt och någon öppen trädgård lär det inte bli på bra länge. Känns konstigt, eftersom det har varit en del av mitt trädgårdsliv i 10 år och styrt mycket av rytmen i trädgården.

Som väl är bryr sig inte naturen om ifall det är städat eller inte. Blomningen är lika vacker som vanligt och färgerna är förstärkta av allt underbart regn som har kommit.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar