Cykelparkeringen!

Förra året erövrade jag  cykelparkeringen och numera är den ett minne blott, men jag var inte helt nöjd med den, så i vintras tillverkade jag ett pilstaket, för att avgränsa platsen mer. Kronan på verket blev de fina vallmokapslarna min kära svärdotter har tillverkat till mig.

Jag är riktigt nöjd med det färdiga staketet. Platsen blev intimare och det går fortfarande att komma förbi med skottkärran.

I det gamla bykkaret har jag samlat en massa grenar från ormhasseln och min allra första citronplanta får bo här på sommaren. Jag valde inte en planta med enhetlig rund krona utan istället en med karaktär, för att den ska säga mer.

DSC_0264

I stort så är jag nöjd med platsen, men det är fortfarande något som fattas, men frågan är vad…… Hmmmm!

Ha det bäst!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar