Helveteshålan 2!

Smultrongranen som är boven till helveteshålan stoltserar i förgrunden. Här kan den växa sig stor och ståtlig, 3 – 4 meter. Under den vilar min lilla söta trädgårdstomte.

I planteringen blommar inget just nu, men ändå säger den mycket i färg och form. Jag har följt min devis med högt – smultrongranen, mellannivå – berberisen “Rocket Fire” och så och perenner i form av hostor, liljor och alunrot. En underbar liten buske i form av en liten björk, Betula nana “Golden Treasure”, som jag har formklippt rund. Här finns även vintergrönt i form av smultrongranen, en liten rhododendron “Lilly Bell” och ytterligare en stor rhododendron “Millenium” i bakgrunden och det allra sista – pynt.

Ha det bäst!

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar