Om

Hej!
Mitt namn är Susanne Smedberg. Jag bor på en gård, Broddarp, utanför Skillingaryd. Här driver vi jord-och skogsbruk.
Jag har 5 barn i åldrarna 12 – 26 år. Mitt stora intresse här i livet har alltid varit trädgård. När jag var 10 år skötte jag mammas villa- och sommarstugeträdgård.
På senare år har intresset formligen exploderat.
Trädgården är på ca 1900 m. Den är indelad i många olika slags rum, t.ex woodland, kryddträdgård, grusträdgård, stenparti etc.
Är du intresserad av en visning, så är du hjärtligt välkommen.

Här är jag och min familj. Hundarna Lady och Zorro är också med.
Här är vi precis hemkomna med Zorro. Han var då 8 veckor gammal.

3 svar på Om

  1. Carola Karlsson skriver:

    Vilken härlig blogg du har, du är helt otrolig!!!! Jag fattar inte att du hinner med allt! Allt det nya får jag allt ta och komma och titta på, det har ju hänt massor sedan jag och dottern var där i juli! Ska själv börja gräva framåt vårkanten när vi ska ta upp gamla slipers som börjat ruttna. Då är det dags att börja gräva och tänka ut nya land och former på dessa! Har svårt att se det framför mig så det får nog växa fram under tiden. Har du några bra tips att komma med så är de mer än välkomna. Ha det så gott!

  2. Fredde skriver:

    Hej Susanne,

    Hittade in till din fina lilla blogg! Skriver för Granngårdens räkning och skulle vilja höra mig för om ett samarbete med dig. Skulle du tycka detta var intressant kan du höra av dig till fredrik.ekdahl@topvisible.se så berättar jag mer!

    Allt väl!

Lämna ett svar